130.000 de euro de la PSD se duc in fiecare luna pentru postarea de „mizerii” pe Facebook

 

Aproximativ 130.000 de euro intra in fiecare luna de la bugetul de stat in trezoreria PSD si apoi merg mai departe catre firme de partidcare promoveaza mizerii pe Facebook, sustine Victor Ponta, intr-o postare, in care il acuza pe Liviu Dragnea ca a mintit atunci cand a spus „ca l-a dat afara pe Harabagiu si ca pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzeaza fake news”.

„Ati uitat de episodul ‘Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala’???

Ati uitat cum a mintit Dragnea la Antena 3 (normal) ca l-a dat afara pe Harabagiu si ca pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzeaza fake news?

Ati uitat cum au postat pe toate paginile lor ca ‘Ponta este agent chinez’ pentru ca l-am primit la Bucuresti in 2013 pe Premierul Li Keqiang? (in 2013 Dragnea era vicepremiersi ca sa fie primit la intalnirea Premierilor de la Snagov s-a oferit sa aduca el niste porci sa ii prepare acolo, ca la Sediul SRI)!

Daca liderii PSD au uitat vor avea aceeasi soarta – si isi merita soarta si Gabriela Fireacare acum poate sa afle de pe paginile de Facebook ale PSD ca ‘vinde gazele din Marea Neagra’!”, sustine Ponta in postarea de pe Facebook.

El face trimitere la un articol aparut in QMagazine – „Clanul Pandele gazeaza PSD. Dragnea nu cedeaza Marea Neagra”, promovat pe Facebook de PSD Valcea.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns