6.500 de sanctiuni si 372 de permise retinute in doua zile

Politistii au desfasurat, pe parcursul a doua zile, o actiune pentru prevenirea accidentelor de circulatie in care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane, precum si autovehiculele special destinate transportului de elevi, informeaza Inspectoratul General intr-un comunicat de presa.
In urma neregulilor constate, au fost aplicate 6.576 de sanctiuni contraventionale, au fost retinut 372 de permise si au fost retrase 149 de certificate de inmatriculare.
In perioada 7 – 8 iunie 2017, Directia Rutiera a coordonat, la nivel national, o actiune care a avut ca obiectiv cresterea gradului de siguranta rutiera, prin prevenirea accidentelor de circulatie in care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane, precum si autovehiculele special destinate transportului de elevi.
La activitatile de control au participat 1.568 de politisti de la rutiera si 810 politisti de ordine publica, fiind aplicate 6.576 de sanctiuni contraventionale.
In cadrul activitatilor de control, politistii au retinut 372 de permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumul public, dintre care 66 pentru conducere sub influenta alcoolului, iar, pentru defectiuni tehnice sau dotari suplimentare, au fost retrase 149 de certificate de inmatriculare.
Astfel de actiuni vor fi organizate si in perioada urmatoare, afirma Politia Romana.

You May Also Like

Lasă un răspuns