A prins Vanghelie curaj sa vorbeasca si il face praf pe Ponta

Acum ori niciodata. Vanghelie face incercari disperate sa intre in gratiile celor de la putere, fie in ale lui Dragnea fie in a le lui Tudose, nici nu mai conteaza, pentru el este important sa ii apere cineva spatele si arunca cu noroi in Ponta ori de cate ori are ocazia.
Vanghelie il uraste pe Ponta din tot sufletul lui mic si negru, pentru ca Ponta este cel care l-a ejaculat pe Vangheluta din PSD si de atunci el tot incearca sa se intoarca in partidul care l-a facut primar.

Marian Vanghelie a facut o serie de aluzii sexuale despre fostul premier. Vanghelie a vorbit despre trecutul lui Victor Ponta de la Paris si despre o asa zisa relatie a acestuia cu un om din servicii, Bobeica.
„Ponta a avut o viata nefericita ca l-a gasit Bobeica vai de capul lui pe Champs-Elysee. Nu e o jignire sa spui ca face sex. A fost preluat de servicii, l-au ajutat sa ajunga la Parchet, apoi l-a pus Adrian Nastase seful Corpului de Control. Florian Coldea nu mai e activ acum, e pasiv.”, a spus Vanghelie la emisiunea lui Iont Cristache, uitand sa aminteasca ca nu e absolut nicio noutate in ceea ce spune el si toate informatiile astea sunt deja pe “Goagle”.
Si continua deversarile de abjectii cu ciuda omului „ejaculat din partid”: „Cand noi vorbeam cu PDL, Ponta s-a dus la Traian Basescu acasa ca sa il puna ministrul Justitiei, dar fara sustinerea partidului. Arestarea lui Sarbu a fost din cauza lui Ponta, a lui Dan Diaconescu din cauza lui Ponta si Oprea.”, a mai spus Vanghelie.

Dar sa nu uitam ca si Vanghelie in nenumarate randuri s-a dus sa stea de vorba cu Basescu si cand nu a mai putut el sa mearga la Baselu si-a trimis nevasta! A incercat-o si cu Iohannis prin Rares Bogdan „I-am dat 350.000 de euro la punga lui Rares Bogdan ca se ruga de mine ca nu are dupa ce sa bea apa. E pungas mare, n-are mama n-are tata.ca nu are dupa ce sa bea apa. Imi place de el este conectat si la Mircea Geoana si la Klaus Iohannis”, ar fi spus Vanghelie intr-o interceptare a procurorilor DNA.
Iar Rares Bogdan cand a dat cu subsemnatul pentru dosarul lui Vanghelie a declarat: „Discutiile contineau o serie de invective, si din partea mea si din partea lui Vanghelie, la adesa lui Ponta.(…) El era dusmanul lui Ponta in interior, noi eram dusmanii lui Ponta din exterior.”
Si Vanghelie a avut relatii cu sistemul, dupa cum a declarat, in 2010, de-a lungul timpului a primit informatii secrete „pe o banca din Cismigiu” chiar de la Mos Craciun.

 

You May Also Like

2 thoughts on “A prins Vanghelie curaj sa vorbeasca si il face praf pe Ponta

 1. Oferta speciala lucru acasa: din prima luna 1500 RON (1500 lei noi sau 15 milioane lei vechi) lunar rapid castig potential, plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Contract. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email´.pacurarumarioara1964@gmail.com

 2. Sistemul functioneaza excelent! Fa bani si vino mai aproape de Hollywood!
  Hollywood va fi mai aproape! Vrei mai mult timp liber?Incredibil!
  Bani cu un subiect de film! Un film bun si bani pentru tine!
  Avem un proiect pentru Hollywood! Sistem eficient! Super-sansa!
  Trebuie doar sa ai un calculator si internet!
  Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo.com

Lasă un răspuns