Amenzi de 40.000 de lei în urma unor controale făcute vineri noapte în cluburile şi barurile din Capitală

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au aplicat mai multe amenzi în valoare totală de peste 40.000 de lei în urma unor controale făcute vineri noapte în zonele cluburilor şi barurilor din Capitală.

Potrivit Poliţiei Capitalei, citată de News.ro, au fost aplicate un număr de 28 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 40.000 de lei şi au fost ridicate două permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

Patronul unui club din Sectorul 1 a fost amendat pentru depăşirea limitelor valorilor de sunet admise, iar conducerea unui alt club din Sectorul 2 a fost sancţionată contravenţional, pentru că societatea nu avea un plan de pază avizat.

Controalele făcute vineri noapte de poliţişti au constat în verificarea avizelor şi autorităţilor necesare pentru funcţionarea cluburilor, verificarea legalităţii funcţionării pe linie de pază bunuri, verificarea aplicării prevederilor legale referitoare la relaţiile în muncă, la securitatea şi sănătatea în muncă, la protecţia salariaţilor şi a prevederilor legale referitoare la asigurările sociale, verificarea respectării normelor privind prevenirea şi stingerea incendiilor, dar şi verificarea respectării normelor de zgomot admise.

Acţiunea poliţiştilor a fost realizată în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă al municipiului Bucureşti, ai Primăriei Capitalei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

You May Also Like

Lasă un răspuns