Analfabetismul de la Dragnea si copy-paste-ul de la Ponta, asta au invatat bravii ministrii demisionari ai PSD-ului

Ministrii din Guvernul Grindeanu si-au dat toti demisiile in bloc sa nu il supere pe stapanul PSD-ului Liviu Dragnea, mai mult de atat si-au votat singuri demiterea prin motiune de cenzura si s-au autointitulat prosti si imbecili in urma raportului facut de Darius Valcov, pe care l-au prezentat si aplaudat la Cex.

 

Psd-ul a inceput sa semene cu un autobuz plin cu oligofreni, dupa ce si-au dat demisiile au hotarat sa si le retraga, dar nu asa oricum ci cu un text identic. Toti ministrii au scris cu copy-paste aceleasi lucruri in cererea de retragere a demisiei, mare e mirarea ca nu si-au scris toti acelasi nume pentru ca la cat de imbecili au demonstrat ca sunt nu ar fi fost o surpriza.

Nu au avut nici macar bunul simt sa citeasca textul ce le-a fost „dictat” cuvant cu cuvant , probabil un document primit pe mail, de la DADDY, in care era specificat boule/vaco completezi la puncte puncte (………….) numele si la ………..  numarul de inregistrare al demisiei, si au facut cu totii acceasi greseala gramaticala.

„Subsemnatul …, având în vedere retragerea încrederii acordate unui cabinet prin adoptarea moțiunii de cenzură, până la depunerea jurământului de către mebrii noului guvern, pentru a nu bloca activitatea de conducere generală a administrației publice, având în vedere că președintele României nu a luat act de demisia subsemnatului și nu a declarat vacantă funcția de membru al Guvernului, îmi retrag demisia înaintată la SGG în data de …, cu numărul de înregistrare …, în vederea asigurării stabilității Guvernului precum și a gestionării și îndeplinirii actelor necesare pentru administrarea treburilor publice. Demisia subsemnatului a fost o demisie deliberată, fiind o formă de protest. Consider că vacantarea funcției de membru a Guvernului… … intervine doar de la acest moment, prin publicarea moțiunii de cenzură în Monitorul Oficial”.

MEMBRU «AL GUVERNULUI» AR FI TREBUIT SĂ SCRIE!

Mircea Titus Dobre, ministrul demisionar al Turismului, a avut tupeul sa spuna  că „demisiile seamănă între ele”, deoarece miniștrii au vorbit între ei înainte să trimită documentul spre Guvern, corect ar fi fost “demisiile sunt identice” pentru ca noi nu gandim, facem doar ce spune Daddy Dragnea, nu avem opinii si nici pareri.

Astia sunt ministrii intelectuali, cu facultati si masterate, a lui Dragnea care radeau de Vanghelie “care este”!

You May Also Like

Lasă un răspuns