Aurelia Surulescu, taie si spanjura in ARR, sustinuta de PSD si facand jocurile PNL

Transportatori sunt disperati, directoarea Autoritatii Rutiere Romane – Surulescu Aurelia, ii pune pe dumuri de 3 ani fara a le rezolva cererile, iar acestora le este teama sa ii faca sesizari/reclamatii deoarece cei care au facut nu numai ca nu au rezolvat nimic dar au avut si probleme.
Din martie 2014 o firma de transport ce face parte din COTAR se chinuie sa isi modifice traseul pentru care are deja licenta de transport si de asemeni au avizele necesare eliberate de autoritatile publice locale.
Au facut nenumarate apeluri si memorii pentru a ajunge in audienta la dna director Surulescu Aurelia dar de fiecare data audientelele nu au fost tinute de director ci de alti angajati ai ARR care nu aveau atributii in rezolvarea problemei si nici nu au fost interesati de problema, ca dovada ca dupa trei ani de zile traseul transportatorului nu a fost modificat.
Chiar daca de fiecare data transportatorul a cerut in mod expres audienta la doamna director aceasta a refuzat sa stea de vorba cu oamenii, pur si simplu nu a catadicsit nici sa le spuna 2 vorbe, cu toate ca cerintele acestora sunt perfect legale.
Daca au vazut ca nu se poate rezolva la ARR, transportatorul a cerut audienta la Ministerul Transportului la secretarul de stat de atunci si acum ministru Razvan CUC. Iar domnul CUC a chemat-o la raport pe dna Suruleascu cerandu-i explicatii si modalitati de rezolvare a situatiei.
Dar cum Aurelia Surulescu nu raspunde in fata nimanui pentru ceea ce face la ARR interventia secretarului de stat Razvan Cuc i-a adus acestuia demiterea din functie.

Aceasta (nr. Aurelia Surulescu) chiar in biroul secretarului de stat, pe un ton nervos ca a fost chemata acolo (nr. a avut cineva tupeul sa o cheme pe ea la raport) a afirmat ca momentan nu poate rezolva aceasta situatie pentru ca cine a rezolvat asemenea cereri a ajuns la puscarie, facand referiere la fosta directoare de licente ARR Daniela Dobrila, ce se afla in curs de urmarire penala dar pentru luare de mita si nu pentru modificarea traseului pentru o licenta deja existenta.
Domnul secretar de stat Razvan Cuc, a aratat in discutie ca persoanele din zonele respective nu pot ramane fara acces la transport si daca nu exista cadru legal sa faca imediat demersurile necesare in vederea modificarii Ordinului de ministru ce reglementeaza aceasta situatie.
Nici pana in prezent dna Surulescu Aurelia nu s-a conformat solicitarii facuta de secretarul de stat, ba mai mult s-a enervat si a vorbit cu consiliera pe probleme de transport (nr. Alina Florentina Burlacu) a primului ministru Ciolos reclamandu-l pe Razvan Cuc si a doua zi acesta a fost schimbat si trimis acasa la Giurgiu.

Pentru unii se poate totusi acolo unde interesul personal dicteaza, pentru ca de cand este directoare la ARR, Aurelia Surulescu, a modificat mai multe trasee ba chiar a introdus 16 trasee noi in Romania, dar a mintit cu nerusinare conducerea ministerului ca nu se poate si ca modificarea traseului este ilegala.
Dna Surulescu se lauda ca nu se va lua nicio masura impotriva ei nici de la Minister si nici de la partid pentru ca este sustinuta de PSD sector 6 si Gabriel Mutu.
Daca au vazut ca nu reusesc sa isi rezolve problema pe cale institutionala transportatorii au incercat si pe linie de partid.
In august 2016 au adus la cunostinta presedintelui PSD Liviu Dragnea, problemele pe care Aurelia Surulescu le creaza transportatorilor, iar presedintele a promis ca se vor lua decizii si masuri in vederea rezolvarii situatiei, dar nici Dragnea nu a reusit sa o rezolve.

Surulescu Aurelia a facut din ARR stat in stat.

Pe perioada guvernarii tehnocrate Suruleasca a respectat cu strictete dispozitiile date de catre consiliera PNL a lui Ciolos fara sa tina cont de interesul general al operatorilor de transport si al cetatenilor din Romania doar pentru a nu fi schimbata din functie.

You May Also Like

One thought on “Aurelia Surulescu, taie si spanjura in ARR, sustinuta de PSD si facand jocurile PNL

Lasă un răspuns