Avion prăbușit în Spania. Toți pasagerii au murit

Trei cetăţeni germani au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în sudul Spaniei, au anunţat luni serviciile de urgenţă din regiunea Andaluzia, scrie presa internațională, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a produs sâmbătă în Parcul Naţional ‘Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama’, la 50 de km est de oraşul Malaga.

Un purtător de cuvânt al Gărzii Civile a confirmat luni, la solicitarea DPA, naţionalitatea victimelor, însă nu a dezvăluit detalii suplimentare despre ele.

Pilotul avionului, în vârstă de 60 de ani, soţia sa, de aceeaşi vârstă, şi o altă femeie de 45 de ani au murit în accident, conform cotidianul regional Sur, care citează autorităţile.

Aparatul de zbor făcea parte dintr-un grup de şapte avioane care zbura în etape din Germania în Maroc, a mai scris publicaţia citată.

Avionul prăbuşit sâmbătă decolase din oraşul francez Perpignan şi a făcut o escală la Muchamiel, în apropiere de oraşul Alicante, înainte de a se îndrepta spre Granada.

Avionul s-a prăbuşit cu circa 50 de km înainte de destinaţie.

Deoarece accesul spre locul prăbuşirii este foarte dificil, acesta aflându-se la o altitudine de 1.600 m deasupra nivelului mării, în lanţul muntos Tejeda, Garda Civilă nu a reuşit decât duminică după-amiază să găsească trupurile neînsufleţite ale victimelor.

Aviaţia civilă din Spania a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele prăbuşirii.

You May Also Like

Lasă un răspuns