Băsescu: Dacă Grindeanu rămâne un an premier, devine lider PSD şi Dragnea nu va suporta asta

Fostul preşedinte, Traian Băsescu i-a luat apărarea lui Sorin Grindeanu şi spune că PSD ar face cea mai mare greşeală să schimbe actualul guvern.

 

„O prostie. Nu e niciun motiv pentru schimbarea guvernului. Economia merge singură. Că premierul se numeşte Grindeanu sau Dragnea, dacă dai bani la populaţie, creşte economia prin consum. Grindeanu e mai prudent decât demagogia PSD-ului. grindeanu şi ministrul de Finanţe nu se aruncă înainte într-un bazin fără apă. După 2-3 ani vine criza şi trebuie să vină un guvern de dreapta”, a spus Băsescu.

Fostul preşedinte a continuat ofensiva la adresa social democraţilor, dar Liviu Dragnea a fost cel vizat direct. „Aşa e în PSD. Până nu se mănâncă unii pe alţii, nu se lasă. E un meniu ca la PSD. Îşi mănâncă liderii şi îi distruge. Dacă Grindeanu rămâne un an premier, devine lider PSD şi Dragnea nu va suporta asta.

Nu ei s-au umflat în pene că să semneze parlamentarii legea salarizării? Guvernul ar trebui lăsat. Spun conform programului de guvernare toţi propagandiştii. parcă e o convenţie internaţională. Vor să meargă înainte până la prăbuşire. Lui Dragnea i s-a umflat capul şi se crede un soi de Napoleon al României”, a încheiat Băsescu.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns