Băsescu: statul paralele este la Kiseleff

Băsescu s-a dezlănţuit pur şi siplu în direct la România TV. Fostul preşedinte a râs de prestaţia PNL de la consultările cu preşedintele și i-a ridiculizat pe cei din PSD şi pe Dragnea.

„I-am sugerat preşedintelui să dea emoţiile necesare PSD-ului. Nu a luat în considerare ce propuneri am avut eu. Nu ştiu de ce s-a grăbit atât de tare că văd că PSD nu se grăbeşte. Am avut un sentiment de frustrare când am văzut că PNL a mers cu stupizenia de alegeri anticipate. Eu îi jucam în picioare măcar vreo săptămână pe cei de la PSD, măcar îi călcam pe cap după ce şi-au schimbat trei Guverne. Cu să numeşti premier la PSD când nu ai şef la SIE? Îl făceam pe Dragnea afiş şi îi spuneam că nu ai premier până nu am şef la SIE. Ia de aici numele! Cum să te las fără să am director la SIE?

Suntem în 26 astăzi şi dânsul a nominalizat-o pe doamna Vasilica Dăncilă pe data de 16. Avem deja 10 zile şi până pe 29 mai avem zile. Deci nu ştiu de ce s-a grăbit atât de tare”, a tunat Băsescu.

Fostul preşedinte îi transmite lui Iohannis că eventuala suspendare a acestuia nu ar avea nicio şansă. „Nu are nicio şansă suspendarea să treacă”, spune actualul senator care îşi continuă lupta cu cei din PSD şi spune că sintagma statul paralel e o scornire.

„E o reuşită sintagmă jurnalistică, dar nu are cum să existe un stat paralel. Acestă expresie a fost lansată de PSD. Ei o visează. Pentru ei statul înseamnă Kiselleff. Ei fac şi desfac guverne acolo. Ei au substituit instituţiile cu partidul. Partidul e în cele ce sunt, în tot şi în toate ce râd la soare. Au comportament de partid comunist. Dragnea şi ai lui spun că statul e în Kiseleff, iar restul instituţiilor sunt paralele”, spune şeful PMP, care o atacă şi pe Carmen Dan, titulara de la Interne.

 

„Brăţările sunt ieftine. Carmen Dan e preocupată să ia bastoane pentru jandarmi. Eu îi transmit să ia brăţări”, a încheiat Băsescu.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns