Briggite Sfăt îl acuză pe Ilie Năstase de ADULTER

Soția lui Ilie Năstase a împărtășit public ce experiențe a trăit în timpul căsnciei cu acesta. E foc şi pară pe Ilie Năstase pe care l-a desfiinţat, dar l-a şi acuzat de adulter. După ce s-a mutat din casa soţului ei, Brigitte spune că nu mai e cale de împăcare între ea şi fostul mare jucător de tenis, potrivit stiripesurse.ro

„Suntem despărțiți de la sfârșitul lui martie. Comunicăm, dar nu suntem într-o relație așa cum am fost timp de șapte ani de zile, pentru că, între timp, s-au în­tâmplat multe lucruri. În primul rând, mi-am văzut moartea cu ochii, de cel puțin două ori. Credeam că o să mor, dar Dumnezeu a fost alături de mine și am scăpat. Am avut embolie pul­monară, am fost internată în spital. Nu mi-a fost foarte ușor. Dar pentru că nu m-am învățat minte și am făcut aceleași greșeli, am avut parte și de a doua mare provocare, ca să îmi dau seama că, oricât aș munci, ziua de mâine nu îmi aparține și trebuie să încep să fac lucrurile doar pentru mine și pentru as­tăzi”, s-a destăinuit Brigitte, ” a declarat Brigitte.

Ea a mai spus și despre cum a fost a nevoită sa meargă singură la spital pentru că Ilie Năstase refuza să o însoțească. A fost foarte dezamăgita și când oamenii o acuzau de faptul ca dramatiza prea mult cu bolile pe care le avea, în scopul de a-și ține soțul aproape. În perioada când i s-au descoperit mai multe tumori, nu știa că jucătorul de tenis o înșela.

A trecut cu vederea o perioadă infidelitatea soțului, însă anul acesta , în 2017 a decis să divorțeze de el.

You May Also Like

Lasă un răspuns