Carmen Dan anunta ancheta la politie, dupa crima de la metrou

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat ca a fost vorba despre o „sincopa” in functionarea serviciului 112, in cazul suprevietuitoarei de la metrou care a fost ieri pusa pe drumuri dupa ce tatal ei sesizase agresiunea.

Barbatul a povestit ca operatoarea de la serviciul unic de urgenta i-a trimis la politia de la metrou si ca au asteptat doua ore pentru a depune plangere.

„E o ancheta in derulare, n-as vrea sa ma pronunt eu acum, la cald, insa din ceea ce am vazut eu, politistii, din momentul cand au fost sesizati – se cunoaste deja ca a fost o oarecare sincopa dupa apelul pe 112, dar de la ora 17.15, cand au fost sesizati si au inceput procedura de audiere, eu cred ca este destul de justificata aceasta prezentare a procedurilor”, a declarat Carmen Dan, citata de Digi 24.

Tanara fusese agresata in statia de metrou Cocare Georgian, in jurul orei 15.30. Dupa ce scapase nevatamata din lupta cu femeia care incercase sa o impinga pe sine, in stare de soc fiind, tanara s-a urcat in urmatorul tren si a mers la dentist. Abia in cabinetul medical a realizat pericolul de care scapase. Si-a sunat tatal si i-a povestit. In consecinta, barbatul a sunat la 112. Ce a urmat este de neinteles.

„Un soc pentru toti. In 45 de minute (de la incident – n.red.) am sunat la 112. Si 112 m-a trimis la Costin Georgian sa investighez eu, ca parinte. E posibil asa ceva? (…) Am spus la 112 ca fata a fost impinsa intentionat in fata metroului, iar doamna de acolo mi-a spus sa merg la metrou, ca au politia lor”, a povestit indignat tatal fetei.

Supravietuitoarea incidentului de la metrou si tatal ei au mers impreuna la politie pentru a depune plangere. Culmea, nici aici oamenii legii nu le-au crezut povestea. Iar pentru ca in fata lor era o femeie care reclama pierderea unei genti, cei doi au asteptat aproximativ doua ore pentru ca plangerea sa le fie inregistrata.

Din pacate, dupa incidentul de la Costin Georgian, agresoarea cu probleme psihice a mers la statia Dristor, unde a impins pe sinele de tren o tanara pe care metroul a strivit-o.

You May Also Like

Lasă un răspuns