Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurorii Parchetului General

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurorii Parchetului General, în dosarul deschis pe numele său, după ce a declarat că are acasă o mitralieră AKM pe care este pregătit să o folosească. De asemenea, potrivit unor surse din PSD, Rădulescu a depus o cerere de concediu la Parlament. 

Cătălin Rădulescu a fost audiat la Parchetul General după ce a declarat în fața jurnaliștilor că are o mitralieră AKM pe care este pregătit să o folosească. În urma acestor afirmații, Parchetul a deschis dosar penal in rem. Totodată, deputatul a rămas fără permisul de armă, după ce IPJ Argeș s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Surse din PSD spun că deputatul a depus o cerere de concediu la Parlament, iar grupul parlamentar PSD din Camera Deputaților ar urma să discute luni cazul lui Cătălin Rădulescu și să decidă ce sancțiune va primi acesta, în urma afirmațiilor sale.

Declarațiile deputatului au fost criticate de șeful PSD, Liviu Dragnea. „Afirmaţiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut. Să spui ca posesor legal de arme de foc că eşti dispus să le foloseşti, în primul rând nu ştiu dacă mai poate rămâne deţinător. Nu e treaba mea, că nu Parlamentul se ocupă de asta, probabil că alte structuri, MAI, Poliţie, dar nu poate fi trecut cu vederea şi eu sunt dispus să propun colegilor mei sancţiunea maximă”, a spus Liviu Dragnea.

You May Also Like

Lasă un răspuns