Ce pensie are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaeri din România. Este căsătorită de ani de zile cu Victor Tatoiu, cel despre care spune că nu a înșelat-o niciodată. Din mariajul lor a rezultat un băiat.

La o emisiune de la Antena Stars, Monica Tatoiu a oferit detalii despre pensia sa ce a fost calculată la salariul de 10.000 de euro

„Mi-am depus actele pentru a mă pensiona. Am pensia 9.800 de lei. Am cotizat, timp de 15 ani, cu peste 4.000 de euro la pensie, lunar. Am avut un salariu imens. Eu nu voi avea viaţă de pensionară, voi continua să muncesc”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

„Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii. Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănânc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei.

Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă. Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută.

Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii. Luam cam 1000 de dolari. Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei”, a declarat Monica Tatoiu.

You May Also Like

Lasă un răspuns