Cine conduce in realitatea sectorul 6? Mutu cel care f…e pământu…

Clanurile interlope sunt implicate, în proporție de cel puțin 90%, în tot ceea ce înseamnă lucrări administrative, de modernizare și reabilitare a infrastructurii din Bucuresti. Aproape toate aceste afaceri sunt controlate de clanurile interlope.

”Noul” primar Gabriel Mutu este urmarit penal de DIICOT din octombrie 2014, intr-un dosar care vizeaza activitatea unui grup infractional organizat specializat in evaziune fiscala si spalare a banilor proveniti din infractiuni pe raza sectorului 6. Dragnea a declarat insa ca Mutu nu respecta criteriile de integritate ale partidului si riscă să fie scos în suturi din partid la fel și din primărie.

In acel dosar, Mutu este urmarit penal si pentru folosirea cu rea credinta a bunurilor societatii si fals in inscrisuri sub semnatura privata. „Fata de acesta exista suspiciunea rezonabila ca a falsificat, prin atestarea ca reale a raporturilor comerciale, in facturile emise de societati comerciale de tip fantoma inscrisuri justificative, care au fost inregistrate in contabilitatea SC GM Activ Building Management SRL, si in baza carora s-au efectuat transferurile de bani din conturile SC GM Building Management SRL in conturile societatilor mentionate”, mai precizeaza DIICOT.

 

Tot fostul senator actual primar este acuzat ca in perioada 2009-23.07.2013 a dispus transferul sumei totale de 1.064 692 lei din conturile SC GM Activ Building Management SRL, in conturile a cinci dintre societatile de tip fantoma administrate de membrii grupului infractional organizat. Banii au fost dobanditi, in final, de senator, dupa ce suma a fost fractionata si transferata in conturile altor societati comerciale, de tip fantoma, administrate tot de membrii grupului infractional organizat, fiind apoi retrasa in numerar, in scopul ascunderii originii infractionale, sustin anchetatorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns