Cine e mai varză PSD sau PNL?

Lipsa oamenilor in PNL si PSD, care să poarte un discurs elevat, e din ce in ce mai accentuata. Nu numai ca nu exista in niciuna dintre tabere un om de partid cu reale calitati de lider, dar si discutiile civilizate au degenerat pana la nivel de copii de gradinita.

Cu asa oameni si asa partide mai bine inchidem usa tarii si inghitim cheia!

Un scandal pueril a izbucnit joi seară în direct în cadrul unei emisiuni televizate difuzate pe România TV între un lider PSD și un lider PNL.

Dorința președintelui PNL, Ludovic Orban, de a pregăti alegeri anticipate l-a enervat la culme pe secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta i-a luat la mișto pe liberali, dar a fost contrat dur de către Vlad Nistor de la PNL.

Codrin Ștefănescu a spus zeflemitor despre liberali că „sunt varză în interior și Ludovic Orban minte poporul. Este incredibil. Ei vor anticipate…”. Vlad Nistor a răspuns imediat cu o replică extrem de matură: „Voi sunteți varză! Să vă păstrați discursul între limite civilizate”.

Codrin Ștefănescu a ținut să pluseze: „Cei de la PNL și USR au adus oameni cu pancarte și fluiere în Parlament, la moțiune. Am dovedit că avem majoritate.”

Vlad Nistor l-a înschis însă: „Nu aveți deloc!”

 

You May Also Like

Lasă un răspuns