Cine va moşteni averea FABULOASĂ a regretatului cântăreţ Prince

Sora lui Prince Tyka Nelson şi ceilalţi cinci fraţi vitregi ai săi vor moşteni averea regretatului cântăreţ, averea lui Prince, evaluată la peste 300 de milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Prince a murit fără să-şi fi întocmit testamentul şi un număr însemnat de persoane au avut pretenţii asupra moştenirii sale. În timp ce majoritatea pretendenţilor au fost respinşi, anumite cereri sunt în curs de soluţionare, dar judecătorul Eide a insistat că decizia sa în privinţa moştenirii nu îi afectează.

El a mai spus că „bunurile lui Prince nu vor fi împărţite fără o hotărâre judecătorească formală”.

Tyka a recunoscut că muzicianul – al cărui nume complet era Prince Rogers Nelson – şi-a prezis propria moarte şi că s-a pregătit pentru sfârşitul inevitabil.

Aceasta a declarat: ”În urmă cu trei ani m-a sunat… Mi-a zis, ‘Cred că mi-am încheiat toate socotelile.’ Tata şi cu Prince îşi vorbeau mereu în astfel de dodii… Ştia că urma să moară în curând şi mă pregătea. E foarte clar. Trebuia să plece. Era obosit. În loc să plângem…să dansăm. Nu îi plăcea să mă vadă plângând.”

Starul a murit în urma unei supradoze accidentale de Fentanyl, iar în casa sa s-au găsit o mulţime de pastile prescrise către Peter Bravestrong, despre care se crede că era porecla lui Prince sub care îşi păstra intimitatea.

 

You May Also Like