Clotilde Armand, AUDIATĂ la DNA într-un dosar de suspiciune de fraudă

Preşedintele USR din Sectorul 1, Clotilde Armand, a fost audiată ca martor, la DNA, într-un dosar ce vizează suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1.

Clotilde Armand a precizat, pentru SpyNews: ”Astăzi am fost la DNA, în calitate de martor, în legătură cu un dosar cu suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1. Pe mine mă interesează ca DNA să își facă datoria și mă bucur de faptul că sunt dosare în continuare, mai ales cele legate de primăria în care activez. Asta mă interesează, ca DNA să își facă datoria, pentru că avem mare nevoie de ea”.

Armand a specificat că nu poate da detalii despre dosar, deoarece „există un articol în Codul Penal care spune că nu am voie să spun mai multe”.

Preşedintele USR a conchis: ”Nu vă pot da mai multe detalii legate de dosar, există acel articol din Codul Penal care spune că nu am voie să spun mai multe, pentru a nu afecta mersul anchetei, ceea ce vă pot spune este că într-adevăr sunt suspiciuni de fraude în cadrul Primăriei Sectorului 1 și se face o anchetă. Eu am spus că voi lupta cu toată puterea mea pentru cetățenii acestui sector și asta fac: m-am dus la DNA ca martor pentru această anchetă, un martor trebuie să spună adevărul, și pentru asta m-am dus acolo. Vreau să-i las pe anchetatori să își facă datoria până la capăt”.

You May Also Like

Lasă un răspuns