Codrin Ștefănescu așteaptă un happy-end în Parlament

„Toată ţara aşteptă nişte concluzii ferme şi corecte, după toate mizeriile şi abuzurile, toată România aştepta ceva şi s-a amânat. Eu sper că va avea un happy-end în Parlament. Suntem puşi în situaţia de a spera ca săptămâna viitoare va face ce trebuie”, a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Codrin Ștefănescu a declarat, imediat după înregistrările apărute în presă, că „noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”.

Afirmațiile secretarului general-adjunct al PSD au fost criticate de liderul PSD Liviu Dragnea, care a declarat că Ștefănescu „vorbește cam mult și cam rău pentru poziția pe care o are în partid”.

You May Also Like

One thought on “Codrin Ștefănescu așteaptă un happy-end în Parlament

  1. Recrutam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: viorell_64@yahoo.com

Lasă un răspuns