Codrin Ștefănescu, mesaj despre oamenii ieșiți la proteste

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis un mesaj în legătură cu protestele care au loc duminică, 5 noiembrie.

 „Este dreptul românilor să protesteze, este un drept pentru care au murit oameni din generația mea și colegi și prieteni de ai mei. Este trist să vezi că, după 28 de ani, copiii tăi manifestează pentru noua securitate, Kovesi și statul paralel. Mă rog, este dreptul lor. Noi ne-am sacrificat și ne-am riscat viețile acum 28 de ani. Cimitirele eroilor sunt pline în multe orașe”, a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

„PSD nu are nicio imagine proastă! Este foarte tare în momentul de față! Dacă pentru 3.000 de oameni spuneți că PSD are o imagine proastă… Dacă mâine, oamenii care ne iubesc și ne susțin ar ieși în stradă, am strânge mulți susținători. (…) Legat de legile justiției, vă spun că oamenii care au ieșit în stradă și care au fost anunțați pe Facebook nu prea cunosc ce și cum despre acest subiect. Probabil au ieșit așa din principiu, pentru că le cer fundațiile lui Soros”, a mai zis Codrin Ștefănescu.

You May Also Like

Lasă un răspuns