Coldea nu a cerut amanarea audierii, Manda a mintit frumos ca sa-l acopere pe Dragnea

Generalul Florian Coldea dezminte categoric ca ar fi cerut amanarea audierii din comisia SRI pe motiv ca ar fi racit, asa cum a declarat Claudiu Manda.
Intr-o delcaratie pentru Ziare.com, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, spune ca decizia amanarii a fost luata unilateral de comisia SRI, pe motiv ca ora la care a fost programata audierea a fost 14.00 si s-a considerat ca lucrarile s-ar prelungi pana seara tarziu.

„Nu am nicio problema sa ma prezint oricand in fata comsiei SRI pentru a discuta orice subiect aflat in dezbatere”, a declarat generalul Coldea.

Claudiu Manda a confirmat la Antena 3 ca ceea ce a declarat Florian Coldea este adevarat. El a dat insa vina pe presa, afirmand ca ar fi interpretat gresit declaratiile sale. Mai mult, el a spus ca a facut clarificari pe aceasta tema inainte ca Florian Coldea sa ne declare ca nu a cerut amanarea audierii in Comisia SRI.

Presedintele Comisiei de control al activitatii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a anuntat luni ca audierea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, care ar fi trebuit sa aiba loc marti, se amana cu o saptamana, deoarece acesta a anuntat ca este racit.

You May Also Like

Lasă un răspuns