Cristian Boureanu face plângere împotriva polițiștilor de la Rutieră

Fostul deputat Cristian Boureanu a depus o plângere la Parchet împotriva agenților de poliție cu care a avut o altercație în trafic, după ce a fost oprit de un echipaj de Poliție de la Rutieră.

Declarația a fost făcută de avocata lui Cristian Boureanu, Luiza Popescu, într-o intervenție telefonică la News Magazine, de la Antena 3.

Avocata a precizat că Boureanu a înregistrat la Parchet o plângere cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri, alte violențe și vătămare corporală în legătură cu incidentul din acea seară. Potrivit acesteia, plângerea a fost făcută cu privire la întreg echipajul, pentru că nu cunoștea identitatea polițistului cu care a avut altercația.

Maşina în care erau pasageri fostul parlamentar şi prietena lui a fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 01.30, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, Boureanu a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, iar pe altul l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală.

You May Also Like

Lasă un răspuns