Cristian Bușoi și-a depus candidatura la șefia PNL

Cristian Bușoi și-a depus luni candidatura pentru președinția partidului, cu moțiunea „PNL – partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică”.

Moțiunea acestuia a fost semnată de 100 de liberali.

„Sunt de 21 de ani în Partidul Național Liberal și pot spune că acum e cel mai important moment prin care trece partidul de când sunt eu membru. Noi toți, dar mai ales cei care candidează la congresul din iunie trebuie să decidem încotro merge partidul. PNL are nevoie de schimbare, are nevoie de direcție și acesta este lucrul cel mai important care se va întâmpla în 17 iunie dincolo de alegerea unei echipe. (…) Cred că trebuie să ieșim din cutie, cred că trebuie să deschidem ferestrele și să ne uităm în primul rând spre electorat. PNL trebuie să se schimbe, trebuie să fie un lucru foarte clar: dacă PNL nu se schimbă atunci nu va putea învinge Partidul Social Democrat și mi-e teamă că PSD, în aceste condiții, ar putea să câștige tot și PNL nu va mai conta”, a spus Bușoi.

El a afirmat că, în calitate de membru PNL, a dovedit întotdeauna „seriozitate, atașament și o motivare foarte clară de a face o bună imagine” partidului.

 „Voi purta această campanie mergând către toți membrii de partid, vorbind cu fiecare delegat în parte, fără atacuri și fără adversități”, a arătat liberalul.

Bușoi se va lupta pentru șefia PNL cu Ludovic Orban și cu Viorel Cataramă. Crin Antonescu a declarat că Bușoi este cea mai bună alegere pentru șefia PNL.

You May Also Like

Lasă un răspuns