Cristian Preda spune că a declinat invitația lui Iohannis la Ziua Europei, pentru că nu are chef să ciocnească şampanie cu pungaşi

Cristian Preda spune că a declinat invitația șefulu statului, pentru că nu are chef să ciocnească şampanie cu pungaşi. Reacția lui vine după ce liderul pSD Liviu Dragnea a anunțat că a primit invitație pentru recepția de la Palatul Cotroceni.

„Dragnea a anunţat că e invitat la Cotroceni de Ziua Europei. Purtătoarea de cuvânt a lui K. Iohannis a confirmat informaţia, explicând că s-a optat pentru o „listă extinsă”, curtea Palatului fiind „suficient de mare pentru a primi pe toată lumea”. De Ziua Naţională, preşedintele respecta criteriul integrităţii, iar de 9 mai îl uită. În aceste condiţii, voi declina invitaţia primită de la Cotroceni”, a scris Preda, sâmbătă, Facebook.

El adaugă că nu are „chef să ciocnească şampanie cu pungaşi”.  „Întrucât curtea e ‘suficient de mare’, Iohannis poate să-l cheme şi pe Voiculescu. De ce să-i privilegieze pe condamnaţii cu suspendare?”, conchide europarlamentarul.

You May Also Like

Lasă un răspuns