Cum s-a împărţit imperiul Hexi Pharma! Cât a luat văduva lui Condrea

Văduva lui Dan Condrea, fostul patron al Hexi Pharma, care a murit într-un controversat accident rutier, a obţinut o victorie importantă în instanţă în lupta pentru avere. Uliana Ochinciuc i-a dat în judecată pe fiul pe care îl are cu Dan Condrea şi pe fiica vitregă şi a obţinut o parte din acţiunile pe care soţul ei le avea la diferite firme, averea acestuia fiind estimată la 10 milioane de euro. Cei doi copii sunt moştenitorii afaceristului. 

 

După moartea lui Dan Condrea, văduva acestuia a început războiul pentru avere, iar pe rolul instanţelor de judecată se află mai multe procese deschise de ea, aşa cum au scis jurnaliștii de la  cancan.ro

 

Zilele trecute, magistraţii s-au pronunţat în două cazuri. ”Admite cererea formulată de reclamanta OCHINCIUC ULIANA în contradictoriu cu pârâţii MEDICAL CLEANING SRL, CONDREA MAGDALENA CAMELIA şi CONDREA DAVID. Înfiinţează sechestru judiciar asupra unui număr de 600 părţi sociale reprezentând 60% din capitalul social al pârâtei MEDICAL CLEANING SRL, ce au aparţinut defunctului asociat Condrea Dan Alexandru. Încredinţează paza acestor părţi sociale reclamantei Ochinciuc Uliana, pe care o desemnează administrator-sechestru. Admite cererea formulată de reclamanta OCHINCIUC ULIANA în contradictoriu cu pârâţii HEXI PHARMA CO SRL, CONDREA MAGDALENA CAMELIA şi CONDREA DAVID. Înfiinţează sechestru judiciar asupra unui număr de 7.500 de părţi sociale reprezentând 93,75% din capitalul social al pârâtei HEXI PHARMA CO SRL, ce au aparţinut defunctului asociat Condrea Dan Alexandru. Încredinţează paza acestor părţi sociale reclamantei Ochinciuc Uliana, pe care o desemnează administrator-sechestru”, se arată în decizia instanţei. 

 

Dan Condrea şi-a pierdut viaţa anul trecut într-un accident rutier. Potrivit anchetatorilor, trupul acestuia a fost atât de desfigurat încât identificarea a fost una dificilă. În urma sa au rămas doi copii, un băiat din relaţia cu Uliana, dar şi o fată, Magda, din căsnicia anterioară cu Laura Georgescu. 

 

Cu două săptămâni înainte de moartea lui, pe 22 mai anul trecut, Dan Condrea ar fi mers la un notar public, unde şi-ar fi redactat un testament prin care lăsa cea mai mare parte a averii celor doi copii ai sai. „Las fiicei mele, Magdalena Condrea (din căsătoria cu Laura Georgescu, n.r.) şi fiului mei, David Condrea, întreaga mea avere, în afară de cota legala care îi revine doamnei Uliana Ochinciuc”, ar fi scris patronul Hexi Pharma în testament.

 

Conform legii, Uliana are dreptul la un sfert din averea soţului ei, restul de 75% împărţindu-se între cei doi copii. Numai că fata din prima căsătorie a lui Condrea, fiind minoră, se află în îngrijirea primei soţii a afaceristului, iar aceasta ia deciziile.

You May Also Like

Lasă un răspuns