Cum scapi de energiile negative acumulate în casă

Oriunde ne-am afla, acel loc ia o parte din stările noastre. Acasă este spaţiul de unitate unde se întâlnesc mai multe energii – sentimente, gânduri şi emoţii – care emit un anumit tip de energie, dar care şi atrag alte energii, scrie theearthchild.

Membrii familiei, vecinii sau vizitatorii care vin în casa noastră pot aduce şi ei alte tipuri de emoţii care ne pot afecta starea.

Casa noastră este ca un burete. Orice transpiră în mediul nostru înconjurător este absorbit de pereţi, mobilă, covoare, obiecte. Frecvent, aceste energii negative se acumulează în colţuri şi se ascunde în diverse locuri. Dacă aţi avut parte de un eveniment negativ, multă tristeţe sau frică, curăţaţi-vă spaţiul imediat.

Odată intrate în casa voastră, energiile negative au impact întreaga voastră viaţă. Pot cauza probleme financiare, să strice relaţia între membrii familiei şi să strice armonia din casă. Acesta este motivul pentru care vă simţiţi anxioşi, nu vă puteţi odihni şi sunteţi terminaţi fără dorinţă de a mai trăi.

Iată cum puteţi scăpa de energiile negative:

Luaţi un pahar transparent şi puneţi sare de mare în el – ar trebui să acopere o treime din pahar. Puneţi deasupra o treime de apă şi o altă treime de oţet alb, apoi puneţi-l în cameră unde credeţi că vibraţiile rele sunt cele mai puternice.

Puneţi paharul într-un loc ascuns şi lăsaţi-l o zi întreagă. Asiguraţi-vă că nu va fi mutat din acel loc. După 24 de ore, verificaţi paharul. Dacă este cum l-aţi lăsat, nu există energii negative în acea cameră. Puteţi să-l puneţi într-o altă cameră să vedeţi ce se întâmplă.

Dacă paharul are multe bule şi este clar că nu este aşa cum l-aţi lăsat, este un rezultat al problemelor de energie. În acest caz, repetaţi procedura cu un nou pahar şi repetaţi procedeul până va fi exact cum l-aţi lăsat.

Este important să ştiţi că trebuie să aruncaţi conţinutul paharului în toiletă şi să trageţi apa pentru a curăţa toate energiile din casă.

You May Also Like

Lasă un răspuns