Cum sifoneaza Lucian Iliescu, consilier CGMB banii cetatenilor, prin firma socrului

In familia lui Lucian Iliescu, consilie PMP (fost PDL) la Primaria Municipiului Bucuresti, afacerile infloresc si nu datorita unui management de 5 stele ci din buzunarele bucurestenilor.

In 15 octombrie 2015, Iliescu s-a casatorit cu Cristina Boboc, fiica lui Viorel si Ionica Boboc.

Domnul Viorel Boboc patron de firma de paza, respectiv Falcon Security SRL si de cand si-a luat ginere din politica afacerile ii merg din plin si castiga contract dupa contract cu institutile statului.

Dintr-un singur contract de paza, spre exemplu cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, pagubeste statul cu 300.000 lei pe luna (65.000 euro), in 12 luni, de la doar o singura institutie ce apartine de Primaria Capitalei, acolo unde ginerele ii este consilier general , Boboc Viorel isi mareste veniturile cu aproape 800.000 de euro.

Din contractul cu Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, Boboc isi mai ia  13.000 euro pe luna si mai amintim contractul cu Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan Bucuresti a carui valoarea urmeaza sa o aflam conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, deoarece am depus o cerere in acest sens, la Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr Constantin Gorgos” cat și la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon”.

Dar domnului Boboc ii place doar sa incaseze, adica ia bani de la stat dar nu isi plateste datoriile catre stat.

Se pare ca pentru domnul consilier general Iliescu si pentru socrul acestuia, domnul Boboc, legea nu se aplica, conflictul de interese nu exista.

Sesizam pe aceasta cale institutiile statului abilitate sa ia masurile legale!

You May Also Like

Lasă un răspuns