Dan Barna: dușmanul real pentru noi e PSD

Noul președinte al Uniunii Salvați România, Dan Barna, a declarat sâmbătă că nu se pune problema epurărilor în partid după congresul în care a fost aleasă noua conducere, menționând că USR vrea să facă opoziție activă, ”dușmanul” său real fiind PSD, care ”duce România în zona confiscării resurselor publice”.

”USR este un partid care va continua să fie opoziția activă. Dușmanul real pentru noi este PSD, care duce România într-o zonă a confiscării resurselor publice pentru o clică de oameni care vor să le fure și să le pună la adăpost de lege”, a spus Barna.

El a arătat că datoria pe care USR o are față de cetățeni este ”de a fi un partid de opoziție care luptă în mod real pentru interesele lor, care să apere statul de drept în aceste zile în care este mai atacat ca niciodată”.

Potrivit acestuia, congresul de la Poiana Brașov a avut legitimitate.

”Cumva este unul dintre lucrurile triste ale acestei zile, faptul că Nicușor Dan, plasându-se în afara partidului, a simțit nevoia să transmită supărarea pe care domnia sa o are. În ce privește legitimitatea, nu este niciun dubiu, au votat 70% din delegații prezenți la congres. Deci nu este o chestiune de un vot sau două. (…) Nu se poate vorbi despre o nelegitimitate în această situație în care majoritatea largă a partidului și-a exprimat dorința ca USR să meargă mai departe”, a mai declarat Dan Barna.

La congresul extraordinar desfășurat sâmbătă la Poiana Brașov, Dan Barna a obținut 127 de voturi din cele 191 exprimate, iar contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, 50 de voturi.

You May Also Like

One thought on “Dan Barna: dușmanul real pentru noi e PSD

  1. Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email
    pacurarucostica1963@gmail com

Lasă un răspuns