De ce vrea Dragnea miting „mare”

 

Liviu Dragnea confirmă informațiile privind organizarea unui miting de către PSD. Dragnea a anunțat luni după-amiază, după ședința Comitetului Executiv, că PSD va organiza „un miting mare pentru susținerea familiei tradiționale”.

”Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a susținut Dragnea.

Mitingul va fi organizat în București.

Pe 10 aprilie, preşedintele PSD a prezentat priorităţile legislative ale social-democraţilor, printre care și organizarea referendumului pentru definirea familiei.

„Referendumul de modificare Constituţiei este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria. Şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze. Poziţia mea, şi cred că şi cea partidului, este cea de anul trecut, este neschimbată – susţin această modificare a Constituţiei şi anume că familia, căsătoria între un bărbat şi o femeie este pentru a întemeia familia”, afirma Liviu Dragnea.

Camera Deputaţilor a adoptat în mai 2017 iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Iniţiativa cetăţenească a fost depusă, în Parlament, de Coaliţia pentru Familie şi strâns 3 milioane de semnături de susţinere.

 

De ce vrea Dragnea miting, mare …. așa… să se vadă de pe Marte? Vrea să demonstreze tuturor că nu a scăzut la 16% în sondaje și Tăriceanu i-ar fi luat-o înainte.

Cine va ieși la mitingul PSD, ca să il susțină pe Dragnea? Niște amețiți, aduși din județ de la Olguța, cu autocarele, pe bani. Câți oameni vor venii la mitingul lui Dragnea ? Exact câți au fost aduși la Congresul Național al PSD , maxim 5000 cu toții, dar cu siguranță televiziunile de casă vor „vedea” 50 de mii.

You May Also Like

Lasă un răspuns