Declarații pe care numai Vanghelie le putea face: „Macovei făcea sex în mașină”

Marian Vanghelie a declarat în direct, la România Tv, în legătură cu dezvăluirile făcute de EvZ despre cei patru demnitari care au dosare la SIPA, că are informații sigure despre existența acestor dosare în cazul a doi dintre aceștia.

Una dintre persoanele despre care știe sigur că ar avea dosar la SIPA este fostul ministru al justiției, Monica Macovei: „Este vorba despre Macovei, care se afla într-un taxi…consuma alcool și se pare că se mai întâmplau și alte lucruri acolo. Un pieton a trecut pe stradă și a spus „Nu vă e rușine?!”… E de râs, dar oamenii aștia au condus țara”, a precizat Vanghelie.

De, a declarat Vanghelie. „Pietonul a ripostat și taximetristul s-a enervat, a coborât din mașină și i-a dat un levier pe căpățână. A venit poliția și s-a făcut un dosar penal”, a precizat Vanghelie, care susține că Monica Macovei făcea sex cu taximetristul.

Într-un nou episod al serialului „Noi suntem Statul”, lansat de Dan Andronic în Evenimentul Zilei, jurnalistul dezvăluie că arhiva SIPA conține informații secrete despre Adrian Năstase, Victor Ponta, Monica Macovei și Traian Băsescu,

You May Also Like

Lasă un răspuns