Degeaba a cheltuit Daniel Florea 1.000.000 euro pentru Dragnea, Firea a facut-o lata și a stricat tot

Degeaba a cheltuit Daniel Florea, primarul sectorului 5, peste 1 milion de euro pentru Dragnea, Firea a facut-o lata și a stricat tot.

 „S-a certat atat de rau cu premierul Israelului incat acesta nu l-a mai primit pe Dragnea” – dezvaluirea unui fost lider PSD

Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD, dezvluie motivul pentru care Liviu Dragnea nu a fost primit de premierul Israelului, Beniamin Netanyahu, in timpul vizitei oficiale pe care a intreprins-o in aceasta tara.

Cu toate ca Daniel Florea ar fi dat in jur de un milion de euro catre sediul central al PSD pentru  plecarea lui Dragnea, Firea si Zgonea in Israel, Firea cu gura mare a reusit sa strice tot.

„Mergand, anuntat, sa se intalneasca cu Netanyahu, a fost refuzat sa se intalneasca cu prim-ministrul al Israelului din pricina unor incidente verbale, adica multe vorbe, care il implicau pe Netanyahu intr-o anumita negociere pe care Pandele sau Firea ar fi purtat-o legata de intalnirea lui Dragnea.

Dragnea mergand in Israel i-a gasit la acelasi hotel unde s-a cazat pe Pandele si pe Firea. Si Netanyahu l-a refuzat. Nu s-a intalnit acum doua luni, cand a fost, cu prim-ministrul Israelului, desi tot partidul cunoscator astepta asta. Dar dupa aia s-a intamplat treaba mai rea.

S-a dus in Israel Grindeanu. Si Grindeanu s-a intalnit cu Netanyahu, care inaintea acestei intalniri i-a spus: Domnul prim-ministru, ne intalnim daca aveti decizie de prim-ministru si sunteti dispus sa negociem lucruri intre Romania si Israel. Grindeanu a raspuns pozitiv. Acesta este marele motiv de ruptura intre Dragnea si Grindeanu, pentru ca lui Dragnea i s-a parut ca aceasta problema din partid, devenind un atuu pentru Sorin Grindeanu il submineaza intr-un mod radical. Nu-i putin lucru intr-un partid. Dupa intalnirea lui Grindeanu cu Netanyahu toate lucrurile s-au inrautatit tocmai pentru ca Dragnea nu a fost acceptat la acea intalnire, nu din cauza lui, ci dintr-o greseala de tactica pe care sotii Pandele-Firea au avut-o in pregatirea acelei vizite”, a povestit Gusa la Realitatea TV.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns