Dieta „Frumoasa Adormită”

A apărut un nou trend în materie de diete de slăbit. Frumoasa din Pădurea Adormită este un regim de slăbire extrem de periculos, chiar mortal.

Această metodă de slăbit recomandă persoanelor care vor să piardă în greutate să doarmă cât mai mult. Elvis ar fi utilizat această practică, în încercarea de a-și menține silueta. Deși somnul este sănătos și chiar indicat în timpul curelor de slăbire, această metodă este dusă la extrem și afectează calitatea vieții, având potențial fatal.

Dieta Frumoasa Adormită recomandă dormitul pentru perioade lungi de timp, cu scopul de a te împiedica să mănânci. Se încurajează dormitul a cel puțin 10 de ore pe zi, în special când este ora mesei, folosind pastile şi sedative ( Xanax, Valium, etc.), care au un risc mare de dependenţă şi, implicit, de supradoză.

Ideea acestei diete a apărut pe un forum pentru femei pro-anorexie, unde acestea îşi împărtăşesc regimul cu somn dus la extrem, scrie site-ul metro.co.uk. Specialiștii atrag atenția asupra efectelor nocive ale acestei diete, dar și asupra cazurilor persoanelor cu tulburări alimentare, care sunt în creștere în zilele noastre.

You May Also Like

Lasă un răspuns