Doi dintre greii PSD, care au avut conflicte recente cu Liviu Dragnea, și-au anunțat candidaturile la funcții de conducere în PSD

 

PSD va avea un Congres Extraordinar pe data de 10 martie și se anunță tensiunii maxime, în interiorul partidului.

La acest Congres vor fi puse la bătaie toate funcțiile de conducere, mai puțin cea de președinte al partidului.

Se consideră că Liviu Dragnea a fost deja validat de Congresul PSD, însă pentru restul funcțiilor, începând cu cea de președinte executiv și terminând cu ultima funcție de vicepreședinte bătălia va fi deschisă.

Actualul președinte executiv al PSD, Niculae Bădălău, a dat de înțeles că nu și-ar dori să mai candideze pentru această funcție. Locul său ar putea fi luat de Marian Oprișan, cel care a și anunțat public că va candida la o funcție de conducere în PSD.

După acest Congres, structura de conducere a PSD se va modifica și Dragnea va exclude pe această cale pe toți care îl incomodează și au ieșit din linia pe care o trasează PSD-iștilor, aceștia își vor pierde sprijinul și nu vor mai lua nicio funcție după Congres. În locul acestora vor veni alți oameni, de data aceasta fideli lui Liviu Dragnea și echipei de conducere din jurul său.

„Nu am candidat în anul 2015 pentru că aveam un dosar și dosarul meu nu este dosarul partidului. De data pentru că am demonstrat întregii națiuni că sunt nevinovat, vă spun cât se poate de clar că voi candida pentru o funcție de conducere în interiorul partidului”, a declarat Marian Oprișan.

La rândul său, Codrin Ștefănescu susține că va candida la Congresul din martie.

”Știți foarte bine că voi candida pentru orice funcție de conducere în interiorul PSD.  Eu am fost dintre cei care au susținut ideea de Congres cu alegeri. Cu siguranță că voi candida”, a declarat Codrin Ștefănescu.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns