Dragnea batut de Tudose + Iohannis

De doua zile Tudose se bate cu pumnul in piept si joaca cu demisia pe masa, ba mai mult spune ca nu poate accepta in Guvern oamenii cu probleme penale, mai ales ca i s-a cerut de la Bruxel plecarea celor doi ministrii Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Chiar si presedintele Iohannis a declarat , in total acord cu Tudose, ca prezumtia de vinovatie este valabila doar in fata instantelor de judecata dar in politica nu exista! (declaratie eronata si total neconstituitionala)

Daca Dragnea ar fi acceptat de la bun inceput demisia ministrilor ar fi parut ca e la mana sistemului, ca a cedat in fata lui Iohannis si a lui Tudose si ii scadeau gradele si simpatizantii din partid si nu numai.

Au intrat in CEX, s-a anuntat pe surse ca cei trei ministrii si-au dat demisia apoi s-a anuntat ca Dragnea  se tine tare si nu renunta la oamenii lui pusi in ministere cheie.

Dar totul a fost doar un joc de imagine facut doar  sa nu pice Dragnea  de prost si Tudose sa iasa castigator, dar in realitate exact asta s-a intamplat.

De frica sistemului Dragnea le-a impus ministrilor sa nu cedeze orice ar spune el, presedinte de partid,  sau oricine din PSD si sa isi mentina demisiile orice s-ar intampla. In felul acesta i-a dat pe tava lui Tudose ceea ce a vrut fara sa para ca ar fi facut-o, adica plecarea ministrilor din Guvern, exact ministrii penali pe care nu ii mai vroia Tudose.

Si uite asa Liviu Dragnea a cedat in fata sistemului si cuplului Tudose-Iohannis.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns