Dragnea decide astăzi soarta Guvernului Grindeanu

Soarta Guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu ar putea fi tranșată în cursul zilei de astăzi, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut anunțul potrivit căruia, duminică seara, va fi gata raportul de evaluare a programului de guvernare.

„Duminică seara, sper ca raportul de evaluare să fie gata. Este un raport amplu, nu este evaluarea miniștrilor, este evaluarea programului de guvernare, care este, de fapt, obiectivul acestei evaluări. Luni, marți, miercuri vom discuta probabil și cu miniștrii și cu prim-ministrul și la finalul discuțiilor vom prezenta o decizie în Comitetul Executiv Național, care nu știu exact când va fi”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Mai mult, liderul PSD a adăugat că, după ce va fi gata raportul de evaluare guvernamentală, ar trebui să aibă o discuție și cu președintele Klaus Iohannis pe această temă.

„După raportul de evaluare guvernamentală cred că trebuie să fie o discuție și cu președintele, indiferent ce decizie vom dori să luăm. E bine ca președintele să fie informat privind stadiul implementării programului de guvernare, că vorbim de România”, a menționat el.

Dragnea a confirmat că toți miniștrii au demisiile semnate în alb.

You May Also Like

Lasă un răspuns