Dragnea încearcă să dea bine la public și se face că-l execută pe ”Șerbănică fără frică”

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a arătat extrem de nemulțumit de situația din ultima perioadă din PSD și a decis să treacă la execuții în partid, pentru a-și reafirma autoritatea.

În ședința Comitetului Executiv care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, Liviu Dragnea îl va executa primul pe Șerban Nicolae. Acesta va pierde funcțiile de președinte al Comisiei juridice și lider de grup al senatorilor PSD, ca urmare a scandalului izbucnit după amendamentele la Legea grațierii.

Și acesta este primul lucru care ne dă de gandit. Dacă într-adevăr nu ai fost de acord cu amendamentele la legea grațierii, domnule președinte PSD Liviu Dragnea, îl dai afară din partid pe domnul Serban Nicolae, pentru că nu respectă conducerea, linia de partid și nici codul de etică și conduită. Adică dacă vrei să faci dreptate faci dreptate până la capăt și nu folosești dublu standard în funcție de cum îți convine.

Dar această mișcar,e să îi luăm lui Șerbănică fără frică funcțiile din senat ca să îl dau exemplu, este strict un exercițiu de imagine și nimic mai mult, din contră Serbănică va fi premiat pe alte căi pentru ”pedeapsa” pe care o va primi.

Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea vrea să-l folosească pe Șerban Nicolae drept exemplu pentru ce pățesc cei care ies din linia partidului și care vin cu inițiative care nu au primit inițial sprijnul politic al conducerii PSD.

”Măsura” luată de Liviu Dragnea este menită să-i descurajeze pe alți ”rebeli” din PSD, care vin cu proiecte de legi controversate și care nu au sprijinul partidului.

Surse din PSD ne-au precizat că ar putea fi și un semnal de alarmă pentru Tăriceanu, cel care a ieșit cu ideea eliminării venitului minim garantat, fără a discuta inițial în coaliție această propunere. Mișcarea de forță a lui Dragnea ar fi menită să-i arate și lui Tăriceanu că astfel de inițiative fără suport politic nu sunt tolerate.

You May Also Like

Lasă un răspuns