Dragnea: Încet, încet, cei care fac greseli dispar!

Dragnea a explicat eroarea de a-l confunda pe Neagu Djuvara, în mesajul de condoleanțe: ”Cine a făcut greșeala nu mai e; Încet, încet, cei care le fac dispar!”, a spus președintele PSD, duminică, la Parlament, el precizând că a avut încredere în persoana respectivă, să posteze pe pagina de socializare mesajul de condoleanțe, la moartea istoricului român.

Nu l-am confundat. Am făcut o greșeală că am am avut încredere în cineva să posteze. Am scris textul, l-am transmis, după care mi-a spus peste câteva minute că a făcut o greșeală. Cine a făcut greșeala nu mai e. Am mai pățit din astea. Încet, încet, cei care le fac dispar”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea l-a încurcat pe Neagu Djuvara cu Mircea Djuvara, un filosof român care a murit în 1945, în mesajul de condoleanțe transmis pe Facebook, la scurt timp de la moartea seniorului.

Ulterior, mesajul a fost modificat pe pagina de Facebook a acestuia.

”#România a pierdut astăzi una dintre cele mai mari valori! Un intelectual desăvârșit, Mircea Djuvara reprezintă un reper de moralitate și civism, un om care s-a luptat întreaga sa viață pentru interesele României și ale românilor. Dumnezeu să-l odihnească!, a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns