Dragnea l-a concediat pe Harabagiu dar a greșit persoana

Omul PSD din spatele campaniei „Simona Halep, huiduită”, afost concediat.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că l-a concediat pe cel care a coordonat toate postările de pe paginile de Facebook ale organizaţiilor PSD.

Potrivit Antena 3, George Harabagiu a fost dat afară de şeful PSD, asta după ce respectivele postări au fost şterse de pe reţelele de socializare.

Dragnea l-a dat afară pe Harabagiu, dar nu era el capul răutăților . El era doar o umbră, un executant al comenzilor date de către Adrian Zamfir.

Chiar și Harabagiu a negat că el ar fi cel care a coordonat aceste postări.
“Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație. Din punctul meu de vedere, am auzit tot felul de informații, mi se pare jenant, sincer. Deci… cum să convingi niște oameni, explicați-mi, cum să-i convingi? A, deci eu să fi ieșit undeva public și să spun: băi, fraților, începând de astăzi, huiduielile respective nu sunt pentru X, sunt pentru Y. Niciodată. Știți să fi spus eu asta?”, a declarat Harabagiu pentru Pressone.

Dar nimeni nu l-a întrebat cine a coordonat de fapt postările respective, pentru că răspunsul ar fi fost Adrian Cornelius Zamfir.
Numele lui Harabafiu a fost făcut public de fostul premier Victor Ponta.
„Aceste materiale mincinoase, manipulatoare și absolut mizerabile sunt gândite și postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamț”.Numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” că nu trebuie jigniți șobolanii și ascultă doar de “Dom Presedinte!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Nici Ponta nu a vrut să spună adevărul, a dat-o cotită și învârtită.
Ce trebuia să spună era că Adrian Zamfir este cel care coordonează toată echipa on-line și nu o face de la Sediul Central din K10 ci de la sediul din Băneasa, strada Ion Ionescu de la Brad.

You May Also Like

Lasă un răspuns