Dragnea: Legea Salarizării va fi finalizată şi aprobată. Dacă Viorel Ştefan nu e de acord, să spună

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Cilieni-Olt, că ministrul Finanţelor ar trebui să spună dacă nu e de acord cu Legea Salarizării, adăugând că actul va fi finalizat şi aprobat până laa 1 iulie, chiar dacă „se continuă discuţiile” şi există şi nemulţumiţi.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a dat ca termen pentru aprobarea Legii Salarizării data de 1 iulie, afirmând că „nu e o lege uşoară”.

„Legea salarizării va fi finalizată şi va fi aprobată. Este o lege care pune ordine în sistem şi prin care se măresc salariile. Sunt unii care vor să li se mărească şi mai mult sau sunt unii care spun, şi nu neapărat îi condamn, «domne, mi-ai mărit mie, dar de ce i-ai mărit lu’ ăla mai mult?». Nu e o lege uşoară, dar va fi dusă la capăt, se continuă discuţiile, se analizează toate amendamentele, dar în final se va adopta. Aşa cum am convenit, vrem ca până la 1 iulie să fie adoptată legea şi sunt toate şansele, adică nu văd de ce nu s-au vota”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD a transmis şi un mesaj ministrului Finanţelor Publice căruia i-a cerut să spună public dacă nu susţine Legea Salarizării.

„Dacă nu e de acord cu legea, să spună. În Guvern nu s-a intrat obligat, nu s-a intrat cu pistolul la tâmplă, şi-au dorit. Prima condiţie: programul de guvernare. Dacă eşti în Guvern şi nu îţi place programul de guvernare…, dar nu e cazul la Viorel Ştefan, cred”, a conchis Liviu Dragnea.

Aproximativ 22.000 de salariaţi ai sistemului instituţional al Ministerului Finanţelor Publice au participat, luni, la un protest spontan, ca reacţie la proiectul legii salarizării.

You May Also Like

Lasă un răspuns