Dragnea nu uita, FIREA NU E ÎN GAȘCA TA!

Liviu Dragnea a câștigat o luptă, dar nu războiul. Miercuri l-a învins prin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pe Victor Ponta, dar urmează lupta pentru șefia PSD.

Un rival de necontestat, unul dintre liderii momentului în partid este Gabriela Firea, primărița Capitalei care se bucură de tot sprijinul Antenelor lui Dan Voiculescu.

“Acesta este alibiul ei” , care îi asigură o excelentă vizibilitate.

Jurnalistul Dan Marinescu atrage atenția asupra șubrezelii serioase a lui Liviu Dragnea, “după numai şase luni de când se credea că va domni mult şi bine peste PSD şi peste ţară”.

“Cea mai proastă veste din vara aceasta pentru Liviu Dragnea va fi eliberarea lui Dan Voiculescu. Acesta se va întoarce la butoanele Antenelor, iar relaţia lui cu Gabriela Firea este excelentă. Dacă Gâdea, Badea & Co. nu aveau ambiţii politice, este foarte probabil ca Voiculescu să aibă. Iar Firea este calea să şi le satisfacă. Ea poate prelua PSD şi poate ajunge să candideze la Preşedinţie. Când era mare şi tare, Dragnea a pus-o pe Firea la respect. Acum este vremea răzbunării…”, scrie Marinescu într-un articol pentru Adevărul.

Acesta are și un sfat pentru locuitorii Capitalei: “să aveţi nervii tari!”

You May Also Like

Lasă un răspuns