Dragnea, porcul și Kovesi. Porcul e penal și el e vegetarian!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că va lămuri doar în Comisia parlamentară de control a activității SRI subiectul prezenței sale la întâlniri informale alături de șefa DNA Laura Codruța Kovesi și fostul prim-adjunct SRI Florian Coldea.

Pe 22 decembrie 2013, într-o locație SRI cu numele conspirativ T14, în care se afla locuința lui Coldea, Dragnea a adus un porc pe care l-a tăiat și l-a „preparat” personal spre deliciul celor prezenți la întâlnirea informală, printre care Laura Codruța Kovesi, George Maior, Sebastian Ghiță, Gabriel Oprea, Vasile Dâncu, conform jurnalistilor de la Evenimentul Zilei.

Chiar si fostul premier Victor Ponta a susținut și el, că Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi Coldea de Crăciun, în 2013, la „pârlitul porcului”, aceasta fiind una dintre ocaziile în care Dragnea ar fi încercat, potrivit fostului premier, să-și rezolve problemele din justiție. El a adăugat că Dragnea se prezintă acum drept un „luptător împotriva sistemului” dar „în privat e cu porcul”.

Dragnea nu recunoște nimic. Porcul e penal și el e vegetarian!

„Eu n-am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul ăsta. Dar, dacă este adevărată povestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal și ar trebui să se verifice foarte atent această situație”, a declarat Dragnea, ieri, în Parlament.

A mai spus că atenția publică ar trebui să fie orientată către dezvăluirile care se fac în comisiile parlamentare despre SRI și justiție. „Eu zic că asta este o perioadă în care trebuie să vorbească niște oameni care încă sunt în funcții, niște oameni care au fost în funcții și care să vorbească de lucruri serioase. Se discută în ultima perioadă despre sistem, despre posibile defecțiuni ale sistemului, posibile acțiuni ilegale, despre posibile colaborări ilegale între anumite instituții. Nu cred că discutăm acum de povestea porcului”, a spus liderul social-democrat.

El a adăugat că „nu este momentul” să vorbească acum despre întâlnirile cu Kovesi și Coldea: „Despre genul ăsta de informații care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu înseamnă că nu vom vorbi odată. Nu acum este momentul, acum trebuie să vorbească alții. Când va fi cazul să vorbim, vom vorbi”.

Întrebat de jurnaliști dacă a participat la anumite evenimente private alături de Kovesi și Coldea, Dragnea a spus că va răspunde doar dacă va fi chemat la audieri în Comisia specială parlamentară de control a activității SRI. Șeful Comisiei SRI, Claudiu Manda, nu a vrut ieri să spună dacă are de gând să-l audieze pe Dragnea.

You May Also Like

One thought on “Dragnea, porcul și Kovesi. Porcul e penal și el e vegetarian!

  1. -oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani.
    Trimite un e-mail cu textul”info”la pacurarucostica1963@gmail com

Lasă un răspuns