Dragoş Pătraru va fi audiat în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor

 

Realizatorul Tv, Dragoş Pătraru, va fi audiat, mâine de la ora 12.00, în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, unde îşi va susţine punctul de vedere, după ce a făcut publice înregistrări cu Doina Gradea.

„Audierea domnului Dragoş Pătraru, realizator al emisiunii «Starea Naţiei», în legătură cu situaţia creată în cadrul Societăţii Române de Televiziune”, se arată pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor.

Pe 8 mai, în cadrul audierilor fără întrebări din Comisia de Cultură, preşedinte director general al SRTv, Doina Gradea, a spus că de luni de zile este ameninţată de jurnalistul Dragoş Pătraru, cel care a făcut publice înregistrări în care ea avea un limbaj injurios la adresa jurnaliştilor.

„De luni de zile am fost ameninţată şi, de ce nu, m-am simţit santajată, de domnul Pătraru, pentru a lua decizii în favoarea şi în condiţiile impuse de dumnealui în sensul prelungirii contractelor pe care le are în SRTv. De fiecarte dată când acestea se apropiau de termenul final”, a spus Doina Gradea în timpul audierilor.

Gradea, mai spune că se simte lezată de faptul că a fost înregistrată.

Deputaţii PNL, USR şi PMP s-au retras atunci de la lucrările Comisiei de Cultură în care preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune, Doina Gradea, urma să fie audiată pe tema înregistrărilor apărute în presă, după ce, la propunerea PSD, s-a decis ca aceasta să îşi spună punctul de vedere fără a răspunde la întrebările membrilor comisiei.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns