Dunca zice ca e pro Dragnea dar sta la masa cu Firea

În fapt Marius Dunca este tradatorul de serviciu si a fost unul dintre primii care a tras-o pe Firea de mânecă si i-a spus ca vrea sa fie in tabara ei, pentru ca are niste supărări mai vechi cu Dragnea.

Acum cand a vazut ca planul lui Firea este pe tobogan, Dunca, la nivel declarativ, se face ca este pro Dragnea, dar de fapt este in orice tabără anti Dragnea.

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, ia atitudine față de informațiile apărute ieri pe surse potrivit cărora 28 de președinți de organizații PSD i-au cerut liderului Liviu Dragnea demisia, printr-o scrisoare.

„Avem un președinte ales de Congres, nu de Comitetul Executiv, nu de altcineva. Nu știu care este miza acestui joc murdar, dar vă spun un lucru: este momentul să fim uniți, nu dezbinați. Am să susțin întodeauna președintele partidului, indiferent cine va fi acela. Doamna Firea și-a exprimat un punct de vedere la CEx. S-a supus la vot și majoritatea a decis. Cred că ar trebui să ne spună cei care aruncă astfel de știri în spațiul public ce urmăresc de fapt. Eu sunt un om de echipă și nu accept trădarea. Atrag atenția tuturor că ura, dezbinarea și lupta pentru putere nu vor conduce la nimic bun. Nu știu cine câștigă, dar cu siguranță pierdem toți”, a declarat pentru Q Magazine Marius Dunca.

You May Also Like

Lasă un răspuns