Europarlamentarul PSD, Cătalin Ivan, critică presiunile pe care le face Dragnea asupra propriului Guvern

Cătălin Ivan a scris, vineri, pe Facebook, că ”presiunea publică permanentă pusă de președintele PSD și alți doi-trei lideri loiali acestuia este o greșeală catastrofală”, referindu-se la declarațiile oficiale făcute în ultima perioadă despre o posibilă schimbare a Guvernului. Ivan atrage atenția că semnalele pe care partidul le trimite în țară și în străinătate sunt că guvernul stă să pice și că nu are susținere.

Cătălin Ivan a arătat că o evaluare permanentă a actului de guvernare din partea partidului care a câștigat alegerile este obligatorie.

 ”Ține de responsabilitatea partidului față de cei care l-au votat. Această evaluare se face în toată lumea civilizată, în spatele ușilor închise, în cadrul departamentelor de specialitate, iar schimbările necesare se fac fără focuri de artificii. Presiunea publică permanentă pusă de președintele partidului și alți doi-trei lideri mai vocali și loiali acestuia este o greșeală catastrofală”, consideră eurodeputatul PSD.
Dar  de asemeni ține să o critice și pe ministra muncii pentru relația proastă pe care o are cu sindicatele: ”Oricat de buna si necesara ar fi legea salarizarii unice, ma ingrijoreaza relatia proasta pe care Olguta Vasilescu pare sa o aiba cu unele sindicate”

 

You May Also Like

Lasă un răspuns