Evaluarea secretarilor de stat pe ordinea de zi a CExN PSD

Reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD are loc astăzi, pe ordinea de zi fiind menţionată evaluarea secretarilor de stat.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat luni că la şedinţa CExN de astăzi va urma să fie discutată evaluarea secretarilor de stat şi că nu are de gând „să execute pe nimeni”, conform Agerpres.
El a adăugat că guvernul va fi cel care va propune restructurarea sau comasarea unor instituţii.

Dragnea a precizat, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional la PSD de luni, că premierul Viorica Dăncilă a prezentat o informare privitoare la perioada de la instalare şi până în prezent, precum şi care sunt acţiunile pe care le-a întreprins.
Întrebat dacă s-a discutat despre restructurarea sau comasarea unor instituţii, Dragnea a spus: „Aştept de la guvern să vină cu aceste propuneri”.
În context, Dragnea a spus că exclude un vot în CExN de astăzi în care să se propună sancţionarea unor membri de partid. „Da, eu exclud această variantă, sub nicio formă eu nu voi propune şi dacă cineva va propune, voi încerca să uzez de influenţa mea în CExN să nu se ajungă la asta”, a completat preşedintele PSD.

You May Also Like

Lasă un răspuns