F.R.I. – Federația Română de Informații


Teleportați la Casa Fotbalului de prin coclaurile birocrației, de prin sărăciile mini-fotbalului sau a găurilor Moldovei, grație implicării politice, a S.R.I.-ului, prin manipularea (simplă) maselor din Adunarea Generală a F.R.F. și „cazarea” la Rahova sau Jilava a celebrilor contracandidați, Răzvan Burleanu și acoliții săi își pregătesc în stil mafiot prelungirea mandatului și după apropierea noilor alegerilor.

Inventează cluburi feminine și de fotbal de maidan

Rămași, din câte se pare, fără sprijinul politic, Burleanu și ai săi au pus deja in practică prima strategie prin care să transforme apropiata Adunare Generală într-o adevărată mașinărie de vot. Astfel, prin intermediul aserviților din teritoriu, „federalii” au început să sponsorizeze și să ajute cum pot înființarea într-un timp-record a cât mai multe cluburi de fotbal feminin, de sală sau de mini-fotbal. Acestea înseamnă câte un vot (evident, pro-Burleanu) care să se contabilizeze la Casa Fotbalului, adică exact la cât au dreptul și ceilalți membri mult mai marcanți din Adunarea Generală.

Chiolhanuri pe la Cupe și „amicale”

Mai mult, cu prilejul recent desfășuratei finale a Cupei României de la Ploiești, majoritatea membrilor din Adunarea Generală au fost invitați în orașul Aurului negru , chipurile, pentru un Comitet Executic. De fapt, a fost vorba de mese și de un protocol care aduce aminte de vremurile Cooperativei păstorite de Jean Pădureanu. Chiolhanul cu paravan oficial se va repeta în această săptămână, la Cluj Napoca, acolo unde naționala de fotbal a României va disputa un meci amical contra statului Chile.

You May Also Like

Lasă un răspuns