Filmul intreg al scandalului dintre Cristian Boureanu si politisti

In afara scenelor deja cunoscute, in care Boureanu ii ameninta pe politisti si il loveste pe unul dintre ei, este prezentat intreg dialogul cu acestia.

In inregistrare, politistul caruia i-a prins mana la portiera masinii il ameninta ca il „scoate” la stiri si ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala, spunandu-i si ca este beat.

Filmul se incheie cu episodul in care politistul este lovit pentru a doua oara si riposteaza dandu-i un pumn in fata lui Cristian Boureanu, potrivit News.ro.

Boureanu i-a prins mana la usa politistului dupa ce acesta a inapoiat actele soferului masinii in care se afla fostul parlamentar.

Ulterior, cel agresat i s-a adresat fostului deputat spunandu-i: „Te scot eu frumos la stiri astazi!”.

„Pentru injuraturi, o sa vezi tu acum cum iti facem dosar. Lasa ca ai sa vezi!”, mai ameninta el, in timp ce Boureanu riposteaza spunand ca il va lasa fara pensie si ii reproseaza ca el ii vorbeste „cu dumneavoastra”, iar politistul i se adreseaza cu „tu”.

Dupa mai multe schimburii de replici, in care cei doi se anunta reciproc ca imaginile vor ajunge pe Facebook, politistul il avertizeaza din nou ca va merge la IML pentru a-si scoate certificat medical si ca lui Boureanu i se va intocmi dosar penal pentru ultraj si pentru vatamare corporala.

Politistul relateaza unui alt echipaj venit la fata locului cum Cristian Boureanu l-a injurat si i-a facut semne obscene dupa ce a inapoiat actele soferului masinii in care acesta se afla. „E intr-o stare vadita de ebrietate, uita-te la el cum arata!„, le precizeaza el colegilor.

Te linistesc eu mane dimneata, fara niciun fel de problema, ca acum nu procepi, ca esti baut”, mai ameninta politistul, iar in scurt timp este lovit de Cristian Boureanu, ripostand la randul lui.

Reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei au precizat pentru Mediafax ca pagina respectiva de pe reteaua de socializare nu este pagina oficiala a institutiei, de altfel Brigada neavand cont oficial pe Facebook.

In aceeasi noapte, Cristian Boureanu a fost dus la Politie, ulterior, fiind solicitata o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri dupa-amiaza, cu un diagnostic de traumatism cranio-cerebral si fractura de sinus maxilar, conform unor surse medicale, diagnostic mentionat ulterior si de avocata acestuia.

Boureanu a fost arestat preventiv sambata, pentru 30 de zile, fiindu-i intocmit dosar penal pentru ultraj.

Surse din Politie au declarat ca in timpul audierior el a invocat inclusiv amnezia.

You May Also Like

Lasă un răspuns