Final de campanie internă în PNL: Bușoi îl provoacă pe Orban la o dezbatere

Președintele PNL București, Cristian Bușoi a lansat, duminică, o provocare către contracandidatul său la șefia PNL, Ludovic Orban, pentru a participa la o dezbatere, cu o săptămână înainte de Congresul unde va fi aleasă noua conducere a partidului. Congresul PNL va avea loc sâmbăta viitoare.

”Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directă despre viitorul Partidului Național Liberal, în această ultimă săptămână de campanie, fie într-un studio de televiziune, fie într-o Organizație PNL în care să aibă acces mass media interesată de această dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidam la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta”, a transmis Bușoi.

El mai afirmă că PNL trebuie să iasă din tăcere şi să vorbească limpede pentru toți membrii săi și pentru români.
”E timpul să ne recăpătăm identitatea și direcția. Moțiunea mea, PNL – Partidul Viitorului, se adresează tuturor celor care cred, ca și mine, că putem reașeza Partidul Național Liberal în prima linie pe scena politică din România”, mai spune Cristian Bușoi.

Congresul PNL va avea loc sâmbăta viitoare, pe 17 iunie, când va fi aleasă o nouă conducere, unică, a partidului. După Congres va avea loc, pe 18 iunie, Consiliul Naţional de Coordonare.

„În Biroul Permanent Naţional am decis să organizăm Consiliul Naţional de Coordonare, care va vota Biroul Permanent Executiv al PNL de după alegerea noului preşedinte al PNL, în data de 18 iunie, adică a doua zi după congresul de alegere a preşedintelui PNL”, a spus recent Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, la Palatul Parlamentului.

You May Also Like

Lasă un răspuns