Firea iar ne vinde studii de fezabilitate si gogosi pe banii nostrii

 

Doamna Primar Gabriela Firea si-a facut un tel din a cheltuii banii bucurestenilor fara sa faca nimic propriu zis.

Banii primariei, banii nostrii se duc pe studii de oportunitate, pe studii de fezabilitate,  pe vorbe, hartii si vise.

De fapt asta vinde Firea bucurestenilor vorbe, vise, circ si imagine, in rest nimic concret nu s-a dezvoltat in Bucuresti.

Stimata doamna primar de vorbe ne-am saturat, sa dai tu bine pe hartie ne-am saturat, sa facem SRL-uri sau SA-uri din banii nostrii ne-am saturat, sa va platim salariile degeaba ne-am saturat, pe cand ceva concret in Bucuresti?

Asteptati ultimul an de mandat sa faceti ceva ?Aveti senzatia ca bucurestenii sunt atat de prosti incat sa faca greseala sa va mai voteze pentru un al doilea mandat? Niciodata!

Primăria Municipiului Bucueşti (PMB) organizează, luni, o şedinţă de dezbatere publică, în care se vor discuta mai multe proiecte de hotãrâre referitoare la aprobarea regulamentelor unor servicii publice, printre care cel al managementului traficului.

Proiectele supuse dezbaterii publice de luni vor fi afişate pe site-ul PMB până la data de 15 februarie, termen până la care bucureştenii pot trimite sugesti sau recomandări.

Unul dintre proiecte aflate pe ordinea de zi a dezbaterii se referă la traficul din Capitală, respectiv „ proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Oportunitate privind modalitatea de delegare a gestiunii Serviciului de management al traficului în municipiul Bucureşti şi a Caietului de Sarcini al serviciului public de administrare a domeniului public şi privat pentru asigurarea Managementului Traficului în municipiul Bucureşti”, se arată într-un comunicat al PMB.

Studiul de oportunitate este realizat în vederea alegerii variantei optime de gestiune pentru serviciul public de management al traficului în muncipiul Bucureşti (…) Principalele activităţi care vor fi prestate în cadrul serviciului de management al traficului în municipiul Bucureşti sunt: elaborarea studiilor de trafic, organizarea circulaţiei rutiere şi optimizarea traseelor, realizarea şi întreţinerea în perfectă stare de funcţionare a instalaţiilor de dirijare a circulaţiei, a semafoarelor, a indicatoarelor rutiere şi marcajelor, perfecţionarea şi modernizarea mijloacelor de semnalizare şi avertizare rutieră şi de dirijare a circulaţiei”, se arată în proiectul de hotârâre privind gestionarea serviului de management al traficului.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai găsesc proiecte privind aprobarea Regulamentului serviciului public de administrare a parcajelor aparţinând domeniului public şi privat al municipiului Bucureşti, aprobarea Studiului de oportunitate privind modalitatea de gestiune a serviciului de iluminat public în Bucureşti şi a Caietului de sarcini al serviciului de iluminat public, aprobarea Regulamentului serviciului public de administrare a fondului imobiliar aflat în domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti şi în domeniul privat al statului, aprobarea studiului de oportunitate privind serviciul de administrare a fondului imobiliar aflat în domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti şi în domeniul privat al statului şi a caietului de sarcini al serviciului public de administrare a fondului imobiliar aflat în domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti şiîn domeniul privat al statului.

You May Also Like

2 thoughts on “Firea iar ne vinde studii de fezabilitate si gogosi pe banii nostrii

Lasă un răspuns