Firea îl vrea pe Dragnea președinte

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de părere ca la viitoarele alegeri prezidențiale, cea mai îndreptățită persoană să candideze este președintele partidului.

Astfel, Firea spune că Liviu Dragnea este cea mai în măsură persoană din partid să candideze pentru cea mai importantă funcție în stat.

Gabriela Firea a explicat că aceasta este un fel de regulă, ținând cont că și în anii precedenți s-a întâmplat la fel.

Cel mai recent exemplu este cel al lui Victor Ponta, cel care a ajuns în turul 2 al alegerilor prezidențiale, unde a pierdut în fața actualului președinte Klaus Iohannis.

„Întotdeauna și mai ales în acest caz președintele partidului este persoana cea mai îndreptățită să fie candidatul acelei formațiuni politice pentru alegerile prezidențiale. Dacă este să ne uităm în urmă cu câțiva ani, și nu doar în România, ci în țările din jurul nostru în special, aceasta este regula, președintele partidului să fie și vocea cea mai importantă a formațiunii politice, să aibă cea mai mare susținere din partea membrilor de partid și a simpatizanților. Categoric da, sunt în totală consonanță cu afirmațiile care s-au făcut acum câteva zile că președintele partidului, Liviu Dragnea, este cea mai îndreptățită personalitate să devină — dacă nu a dorit, și știm noi bine cine nu a dorit, să fie prim-ministru — să fie candidatul nostru la prezidențiale și să și câștige”, a spus Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

You May Also Like

Lasă un răspuns