Firea și-a suspendat  contul oficial de Facebook după o postare în care îi critica pe cei care au huiduit-o pe Arena Naţională

 

 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a suspendat luni seara pagina oficială de Facebook după ce aceasta a fost huiduită pe Arena Naţională. Cu puţin timp în urmă, Firea publicase o reacţie în care explica că evenimentul a încercat să fie compromis de către sorosişti.

Ulterior, edilul general al Capitalei şi-a suspendat contul.

Nu este prima oară cand doamna primar al Bucureștiului recurge la acest gest, ori de câte ori are foarte multe comentarii negative la o postare își închide contul sau comentariile  și după aceea acuza facebook-ul că i-a inchis contul, oamenii că i-au făcut raport sau hackerii……. întotdeauna e altcineva de vină.

Mesajul Gabrielei Firea:

“Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorba veche din popor! În mai puţîn de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arena Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenţa fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut.

De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seară, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării.

Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam aşa cum merită, ar fi spus că sunt arogantă şi că nu îmi fac datoria de primar general.

În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinaţi cu entuziasm de cetăţeni şi sunt recompensaţi prin intermediul autorităţilor de la acel moment : ministru, primar, preşedinte de federaţie etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul faţă de valorile noastre. Repet, dacă nu organizăm nimic şi nu ofeream Cheia Oraşului într-un cadru festiv, aveam să fiu certată că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de român şi primar, nici aşa nu a fost bine… pentru unii.

Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei şi din respect pentru performanţă să uriaşă, puteau lasă o jumătate de ora ura la poartă Arenei Naţionale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanţă. Nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transformă Bucureştiul într-un oraş sub asediu.

Slavă Domnului că cei mai mulţi sunt oameni civilizaţi, democraţi, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, şi mâine este o zi! Şi mâine e o zi de muncă! Şi mâine ne vom bucură că apare soarele, că suntem sănătoşi, că putem avea credinţă şi că putem ierta. Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă!”.

Gabriela Firea a blocat accesul pe pagina ei de Facebook dupa ce, in numai 50 de minute, a primit peste 4.000 de comentarii furioase. Firea i-a acuzat pe cei care au huiduit-o pe Arena Nationala ca sunt „cetateni cu venin”.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns